[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Project
In de aanloop van de start van de Tour de France in Utrecht is er voor scholen een divers programma gemaakt met onder andere een interactief lespakket, aanbod op de Utrechtse scholen waaronder een bezoek van een Topper en clinics en een afsluitend slotevent: dé Wielerexperience, een Wielerpretpark voor kinderen. Dit was een knallende afsluiter van het scholenprogramma compleet in Toursferen rondom het centrum van Le Grand Départ 2015 namelijk de Jaarbeurs. Met een echte Tour de France finishstraat, wielren- en BMX-tracks, pimp your bike onderdelen, allerlei leuke en informatieve clinics en demonstraties. Fun, sport, spel en kennis komen samen in dit wielerpretpark.

De Wielerexperience was 5 dagen geopend voor groepen 5, 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Voor het speciaal onderwijs was er één dag gereserveerd met een aangepast programma. De klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs waren drie dagen welkom.

Sportivents
Sportivents was verantwoordelijk voor de gehele organisatie van de Wielerexperience.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6229″ img_size=”medium” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/-2MimJctjzE”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Gemeente Utrecht, Le Tour Utrecht & Utrecht 2015.”][/vc_column][/vc_row]

Most Recent Projects