Sportivents is verhuist naar Utrecht. In de wijk Papendorp zijn we gevestigd samen met vijf grote sportbonden, de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond. Naast deze vijf grote sportbonden wordt er ook gebruik gemaakt van deze locatie door Gehandicaptensport Nederland, Kenniscentrum Sport, NOC*NSF, Special Heroes, Special Olympics Nederland, TIG Sports en De Werkgevers in de Sport (WOS).
Alle medebewoners delen de ongekende passie voor sport, die ook binnen Sportivents centraal staat. Iedereen staat te trappelen, in deze nieuwe werkomgeving, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en elkaar verder te helpen. De bundeling van kennis, kunde en de passie voor sport komen samen in de nieuwe naam voor ons pand: DeWeerelt.

 

 

Welkom in DeWeerelt!
DeWeerelt is de ontmoetingsplek, centraal in het land, voor iedereen met een hart voor sport. DeWeerelt is niet zomaar een naam. Hij verwijst naar de locatie van het pand, aan de Orteliuslaan 1041. Abraham Ortelius (1527–1598) stelde als eerste cartograaf een ‘Atlas van de Weerelt’ samen door de kennis en kunde van verschillende kaarttekenaars te bundelen en daarmee een nieuwe standaard te zetten.
Als bewoners van DeWeerelt bundelen wij op onze beurt onze kennis en kunde in de sport. Het kleurgebruik in het logo van de DeWeerelt verwijst niet voor niets naar de vijf olympische ringen die samen de continenten van de wereld vertegenwoordigen. En naar de olympische waarden die ons, bewoners van DeWeerelt, met elkaar verbinden. Samen willen wij een bijdrage leveren aan de wereld van de sport.

Onze contactgegevens
Je bent van harte welkom bij ons in DeWeerelt.
Adres:
Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht

Telefoon:
Frans Hin: +31 (0)6 53 72 62 32
Joost Brouwer: +31 (0)6 49 72 84 26